Hier bestel je gemakkelijk een doos op maat

Het is misschien een ongewoon onderwerp, maar ik wil jullie graag vertellen over mijn doos op maat. Oke, het is niet echt de mijne. Maar wel die van mijn bedrijf! Online heb ik namelijk Dozenstampers gevonden. Zij verkopen allerlei soorten dozen, speciaal voor verpakking of verzending. Dit is ideaal voor iedereen met een webshop. Soms heb je kleine bestellingen, soms grote. Zelf vind ik een van de meest frustrerende dingen het verzenden van kleine bestellingen in grote dozen. Dat is zo onnodig! Daarom is een doos op maat echt ideaal. Op deze manier heb ik altijd het perfecte verpakkingsmateriaal voor elke bestelling.

doos op maat

Bestel jij ook een doos op maat?

Heb jij ook een bedrijf en verstuur je regelmatig producten? Dan moet je echt eens bestellen bij Dozenstampers! Je kunt hier ook dozen vinden in vooraf gemaakte maten. Zoals onderstaande postdoos. Dit zijn ook ideale dozen die eenvoudig in elkaar zitten en voor een ieder ook makkelijk te openen zijn. Onderstaande model vind ik zelf ook erg prettig omdat hij zeer geschikt is voor hergebruik. Zeg nou zelf, hoeveel dozen heb jij thuis staan die je gebruikt om dingen in te bewaren? Zelf heb ik er in ieder geval erg veel!

doos op maat

De kosten

Omdat ik jullie liever niet zomaar iets aanraad, wil ik toch nog even beamen hoe goed de prijzen van Dozenstampers zijn. Zij rekenen nooit teveel. En zowel kleine als grote bestellingen zijn er welkom. Het is mij ook opgevallen hoe makkelijk zij zijn in het contact. Heb je bijvoorbeeld vragen? Dan zijn zij bijna altijd bereikbaar. In elk geval ondersteunen zij jou altijd bij jouw bestelling en geven zij veel advies. Zij zijn immers de echte dozen kenners! Ik ben sowieso erg tevreden en bestel hier graag. Ga jij het ook doen? Ik ben benieuwd naar jouw keuze!