Een fruitmand bezorgen op kantoor is heel gemakkelijk

Op kantoor laat ik de laatste tijd een fruitmand bezorgen voor mijn personeel. Natuurlijk wil ik dat mijn personeelsleden gezond zijn en blijft en goed eten hoort daar bij. Het is ook belangrijk om twee stukken fruit te eten op een dag en ik geef mijn personeel dat extra zetje in de rus om dit te doen op kantoor. Daarom bestel ik het fruit elke week bij Fruitplanet. Maar deze bezorgen ook op andere adressen en daarom heb ik al aardig wat relatie’s van mijn bedrijf verblijd met een fruitmand. De kosten voor vers fruit valt ook mee en ik hoef er niet eens voor naar de winkel.

Fruitmand bezorgen

Voordelen van fruitmand bezorgen

De voordelen van fruit op kantoor is onder ander:

– Het motiveren van jouw werknemers
– Jij bevordert het welzijn van uw personeel
– Het goed is voor het algemeen moraal
– Het levert een positief effect op de productiviteit
– Fruit werkt goed tegen de lust van ongezonde snacks

Ook zal je merken dat jouw personeel dit erg gaat waarderen. Je kan er voor kiezen om eerst een proefschaal te bestellen. Zo kan je kijken of het een succes is voor bij jouw op kantoor. Jij laat nu toch ook jeĀ Fruitmand bezorgen?