Schoonmaak Amsterdam als bijbaan

Schoonmaak Amsterdam als bijbaan

Ik werk nu in de schoonmaak Amsterdam en ik doe dat buiten school uren om. Ik heb een hele heftige studie. Maar toch willen mijn ouders, en ik zelf ook, dat ik er nog een baantje naast heb. Ik wil ook het gevoel hebben dat ik lekker geld aan het verdienen ben. Ik vind het prettig om wat te doen voor mijn geld. Ik wil best wel graag een vrij weekend hebben, maar er moet dat helaas gewerkt worden. Ik verdien wel lekker veel met deze schoonmaak Amsterdam. Ik heb hiervoor bij een kleding winkel gewerkt maar dan kon ik beter thuis blijven. Daar verdiende ik de helft van wat ik nu verdien met de schoonmaak Amsterdam. Ik heb ook nog eens fijne tijden, ik ben een beetje vrij is mijn uren te plannen. Het gaat voornamelijk om kantoor ruimtes, dan zijn deze leeg in het weekend. Het bevalt mij wel. Lekker op mijn eigen tempo met een andere collega aan het werk en op de fiets weer naar huis. Ik kan van mijn werk geld ook lekker sparen. Ik wil namelijk met veel geld dat ik verdien bij de schoonmaak Amsterdam sparen voor een mooie reis na dat ik ben afgestuurd. Het liefst wil ik naar China en ook naar India. Het zal fijn zijn als ik genoeg spaar voor alle twee. Ik verheug me er op en ik weet ook waarvoor ik werk bij schoonmaak Amsterdam. Ik heb een goed doel voor mijn geld en ik moet nog een jaar en dan kan ik het waar maken.