Waar kun je op letten bij een Nintendo Switch aanbieding?

Een Nintendo Switch kun je op veel verschillende manieren gebruiken. Zo kun je hem plaatsen in het zogenaamde ‘dock’. Deze is via een HDMI-kabel verbonden met de TV. Deze kabel is meegeleverd met de console. Je kunt zo dus op je TV gamen. Je kunt hem ook ‘handheld’ gebruiken. Zo kun je waar je maar wilt spelen of verder spelen. Als je met het Switch apparaatje op de TV speelt, hoef je alleen de Switch maar uit het zogenaamde dock te halen. Hierna kun je direct je spel continueren op het eigen scherm van de Switch. Achterop de Nintendo Switch zit een standaardje die je uit kunt klappen. Zo kun je hem overal neerzetten.

Er zijn veel manieren om te spelen met de Nintendo Switch aanbieding

Je kunt de Nintendo Switch dus op verschillende manieren gebruiken. Maar voor de besturing geldt dit ook. Er zitten twee zogenaamde ‘joy-cons’ vast aan de Switch. Dit zijn kleine afstandsbedieningen die knoppen hebben. Je kunt ze er makkelijk vanaf schuiven. Je kunt allebei de losse apparaatjes ook wel in een joy-con grip zetten. Zo maak je een echte normale controller. Ook kun je de joy-cons aan de console laten en via het scherm van de Switch zelf een spel spelen.

Dé Nintendo Switch aanbieding: koop een bundel!

Bij de Nintendo Switch kun je uit verschillende bundels kiezen. Je kunt ten eerste kiezen voor een grijs geheel of een Switch met een rode en een blauwe joy-con. Ook zijn er bundels beschikbaar die Nintendo Switch games hebben. Denk dan aan Super Mario Odyssey of The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Deze bundels kunnen wel eens aantrekkelijk geprijsd zijn, waardoor je qua Nintendo Switch goedkoper uit bent. Als je toch ook spellen wilt aanschaffen, is het verstandig om een bundel te kopen.