Bescherm jezelf met kwalitatief materiaal valbeveiliging

Wanneer je werkzaamheden uitvoert op grote hoogtes of juist in diepe dalen, dan is het verstandig om jezelf te beveiligen tegen mogelijk vallen. Wanneer je van een grote hoogte valt kan dit ernstig lichamelijk letsel veroorzaken, wat je natuurlijk zoveel mogelijk wilt vermijden. Dit doe je door jezelf te beveiligen met valbeveiliging materiaal van een degelijke kwaliteit. Bij G4S Safety Solutions vind je al het materiaal dat je nodig hebt qua valbeveiliging. Deze producten zijn van toonaangevende merken en bieden je de zekerheid dat er niets kan gebeuren. Gevaarlijk werk vraagt om meer veiligheid dan bij normaal werk, waardoor het fijn is dat een beveiligingsexpert als G4S je niet alleen helpt met het opstellen van plannen om je werk veiliger uit te kunnen oefenen, maar ook je de benodigde producten aanbiedt.

Veel verschillend materiaal

Bij G4S Safety Solutions wordt al het materiaal dat nodig is om op een veilige manier hoog werk te kunnen verrichten tot je beschikking gesteld. Hierbij is gedacht aan het werken met alleen gerenommeerde merken die hebben bewezen ook echt veilig te zijn. Denk hierbij aan merken als Honor, Skylotec, Petzl, Milan, Mounting en Ignite. 

Je kunt je werk pas doen wanneer alles klaar is, dus je moet wel alle benodigdheden startklaar hebben wanneer je aan de slag gaat. Daarom heeft G4S Safety Solutions alle soorten valbeveiligingsmateriaal tot de beschikking. Het gaat hier niet alleen om het valharnas en een leeflijn, maar ook om vanglijnen, valstopblokken, lieren, afdalers, reddingslieren, toegangs- en evacuatiesystemen, verankeringen en accessoires die horen bij het valbeschermingsmateriaal, zoals draagtassen, brackets en een driepoot. Alle producten zijn ook in verschillende maten en stijlen, zodat ze niet alleen zekerheid bieden, maar ook passen bij je werk en jij als persoon.