CRM systeem bij Yoursminc

Voor het voeren van een succesvolle onderneming en bedrijfsadministratie is een effectief klantmanagementsysteem erg belangrijk. Daarvoor neem je een CRM of klantbeheersysteem waarmee je contact- en klantgegevens kan vastleggen en interacties kan registreren. Een van de aanbieders van een gratis CRM systeem is Yoursminc. Het wordt geleverd samen met het online boekhoud- en factureringsprogramma. Dit all-in-one programma bestaat inmiddels vijf jaar en duizenden kleine en middelgrote ondernemers in België maken er gebruik van. Yoursminc scoort een klanttevredenheidscijfer van 8.8.

Aangifte BTW en andere belastingen

Behalve de reguliere boekhouding en facturering en klantbeheer wordt ook de BTW aangifte voor ondernemers in België een stuk eenvoudiger. Je maakt gewoon gebruik van de reeds verzamelde gegevens en dient eenvoudig de aangifte digitaal in met behulp van intervat. Daarnaast kan je ook de andere belastingaangiften en jaaroverzichten gemakkelijk voorbereiden met behulp van dit programma.

Alles binnen een systeem

Het is fijn dat je geen drie verschillende programma’s nodig hebt voor klantbeheer, facturering en de boekhouding. Je hebt er met Yoursminc maar een nodig. Zo krijg je snel op alle deze drie terreinen een totaaloverzicht. En zo kan je snel relaties en effecten opsporen en switchen tussen tussen CRM, factureren en boekhouding. Dat bespaart tijd en energie. Er is zo meer tijd over voor echt ondernemen.

Snelle online check

En je kunt altijd even de administratie of specifieke gegevens checken. Overal waar je een internetverbinding hebt, op elk tijdstip.  Ook op jouw smartphone. Gegevensuitwisseling vindt steeds met een SSL beveiligde verbinding plaats en worden gecodeerd verzonden. Dat geeft een zeker gevoel.  Behalve inzien kan je ook steeds gegevens bijwerken. Zo weet je dat jouw administratie actueel is en blijft.

Eerste drie maanden kosten niks

Als je twijfelt kan je het programma eerst drie maanden gratis uitproberen. Je krijgt dan de meest volledige versie, inclusief uren-, projecten- en abonnementsregistratie. Daarna kost dit pakket 19.95 per maand of E 54.95 per kwartaal. Er is ook een eenvoudige variant voor maar E 9.95 en een tussenvariant voor E 14.95 per maand. Meer informatie is te vinden op de website www.yoursminc.be