https://www.jorphone.nl/ voor al je reparaties

https://www.jorphone.nl/ is het bedrijf wat je zoekt voor al je telefoonreparaties. Ze maken alle merken telefoons die je maar kan bedenken, van iPhone tot aan Xiaomi. Naast telefoons maken ze ook tablets en mac’s. Ze maken tablets van Apple, Samsung en Microsoft. Als het om de mac’s gaat maken ze alles van de iMac tot aan de Mac Mini. Ze hebben veel ervaring in het maken van deze toestellen en devices. Ze kunnen je toestel al binnen een half uurtje maken. Na het repareren van je toestel krijg je een officieel factuur die je eventueel kan declareren bij de verzekering. Ook krijg je 6 maanden garantie wat niet niks is. Verder worden alle reparaties gedaan met originele producten. Dit zorgt voor de beste kwaliteit waardoor je telefoon weer net als nieuw is. 

Refurbished telefoons en devices

Naast reparaties van alle devices denkbaar, verkopen ze ook refurbished iPhones. Dit zijn iPhones die een tweede kans krijgen door gerepareerd te zijn. Ze hebben hier ook een webshop voor. Hier kan je alles vinden van de iPhone SE tot aan de iPhone 11. Deze toestellen kosten minder dan gloednieuwe telefoons. Naast iPhones hebben ze ook refurbished iPads, iMacs en MacBooks. Dus wil je niet de volle prijs betalen voor een Apple toestel maar wel dezelfde kwaliteit ontvangen? Dan is een refurbished toestel van JorPhone de oplossing voor jou.

Apple

Klantvriendelijk personeel

Het personeel werkt erg snel en goed. Ze zijn heel klantvriendelijk. Ze vertellen er duidelijk wat er mis is en hoelang de reparatie gaat duren.