Interieur ontwerp

Gebruikte legbordstellingen zijn een geweldige manier om een ​​goedkope, functionele en stijlvolle toevoeging aan uw huis of bedrijf te maken tegen een betaalbare prijs. Ze hebben het unieke vermogen om van vergeten, onderbenutte opslagruimte te veranderen in een centraal punt in elke kamer. Of je ze nu gebruikt om boeken, snuisterijen of decoratieve voorwerpen in op te bergen, deze eenvoudige stukken kunnen een integraal onderdeel worden van je interieurontwerp en een opvallende blikvanger in elke kamer. Stellingkasten zijn er in verschillende soorten en maten en met een verscheidenheid aan accessoires. Je vindt ze in alle vormen, maten, materialen en afwerkingsmogelijkheden, waaronder staal, chroom, glas, maar ook roestvrij staal.

Gebruikte rek systemen voor kleine bedrijven

Denkt u aan een geweldige manier om geld te besparen en toch de look te krijgen die u wilt in uw winkel? U kunt gebruikte legbordstellingen in uitstekende staat kopen tegen een lagere prijs dan u voor nieuwe zou betalen. De beste reden om voor gebruikte rekken te gaan, is dat ze kunnen worden aangepast aan elke ruimte, zoals ze zijn of geverfd, of zelfs gewoon worden schoongemaakt en opnieuw worden afgewerkt. Ze kunnen vrijwel overal in uw bedrijf worden gebruikt, van kantoren tot opslagkasten tot magazijnen.

Op maat gemaakte boekenkast

Gebruikte rekken zijn een geweldige manier om het uiterlijk van een op maat gemaakte boekenkast te krijgen, maar voor een fractie van de prijs. Je kunt ze voor bijna niets ophalen van rommelmarkten of garageverkoop. Ze hebben vaak wat oppervlakteschade en plank slijtage, maar met een beetje vet kun je ze er zo goed als nieuw uit laten zien.

De sleutel is om eventuele ruwe randen weg te schuren en vervolgens een paar lagen glanzende witte verf aan te brengen. Zodra de verf is opgedroogd, kunt u het hout beitsen om het zijn oorspronkelijke kleur terug te geven. Het is echt zo makkelijk!