Is kort en bondig communiceren ook iets wat u nog niet onder de knie heeft?

Sinds de corona tijd begonnen is heb ik veel tijd gehad om te reflecteren op mezelf. Je komt door al het thuis zitten jezelf behoorlijk tegen, ik in ieder geval wel. Ik ben ook tot allerlei nieuwe inzichten gekomen en ik vond het tijd om eens goed aan mezelf te werken. Persoonlijke ontwikkeling is hartstikke belangrijk en ik denk dat dat voor iedereen wel zo is. Het is goed om aan jezelf te werken, want dan word je de beste versie van jezelf, en dat is uiteindelijk wel het doel van alle mensen lijkt me. Nu is aan jezelf werken niet altijd makkelijk en gaat het met ups en downs. Zo ging dat ook bij mij en ik vond het best lastig om dat allemaal zelf te doen. Vrienden van mij waren ook al wel een tijdje bezig met werken aan zichzelf en zij kwamen met een goede tip. Ze zijn al langer bezig met werken aan zichzelf, dus ik wilde graag horen wat ze te vertellen hadden. Ze vertelden mij dat het handig is om één punt uit te zoeken wat je wil verbeteren en daar dan hulp bij zoeken. Voor mij was dit punt kort en bondig communiceren, want daar was ik nooit zo goed in. Mensen vonden het daarom moeilijk om mij goed te begrijpen. Door kort en bondig te communiceren gaan mensen je beter begrijpen en dat wil je natuurlijk hebben. Ik ging dus op internet op zoek naar iemand die mij kon helpen met kort en bondig communiceren. Dat vond ik nog niet zo gemakkelijk, die zoektocht naar iemand die mij kon helpen. Maar uiteindelijk kwam ik de site van persoonlijkeeffectiviteit.nl tegen waar ze je kunnen helpen met kort en bondig communiceren. Ik heb toen contact met ze opgenomen om te vertellen dat ik dus moeite heb met kort en bondig communiceren en ik heb gevraagd of dat iets is waar ze mij mee konden helpen. Ik voelde me gelijk helemaal welkom bij deze mensen en ik werd er erg goed opgevangen. We gingen toen bespreken hoe ze mij het beste konden helpen met kort en bondig communiceren.

Ik heb inmiddels geleerd hoe je kort en bondig communiceren moet

Na het gesprek dat ik met de mensen heb gehad heb ik besloten om hen mij te laten helpen met het kort en bondig communiceren. Ik heb in korte tijd veel geleerd en ik vond de kwaliteit van de service erg goed. Het is sowieso erg fijn om hulp te hebben bij je persoonlijke ontwikkeling, omdat er dan toch iemand meekijkt die jou eerst nog niet kent en er dus voor kan zorgen dat er iemand is met een verse blik en een nieuw perspectief. Ik kan dit iedereen aanraden, want het werkt heel erg goed.

Wilt u ook werken aan uzelf?

Dan kan ik deze mensen zeker aanraden, mij hebben ze fantastisch geholpen. Kortom:

  • Ze zijn erg professioneel.
  • Het belang van de klant staat voorop.
  • Je kunt heel erg veel leren.

Al met al, ik ben er een heel stuk op vooruit gegaan.