Koolstof voor stevige producten

Koolstof is een materiaal dat voor de productie van tal van producten gebruikt kan worden. Als er duizenden draden koolstof bij elkaar gevoegd worden ontstaat er dan een koolstofweefsel dat als materiaal op zich gebruikt kan worden maar dat ook in combinatie met een kunsthars voor de vervaardiging van heel diverse producten gebruikt kan worden.

Diverse soorten te koop

Van koolstof kunnen diverse weefsels gemaakt worden die allemaal voor verschillende doeleinden geschikt zijn. Afhankelijk van wat je wilt produceren kies je op basis daarvan de juiste grondstof. Bij Compositesplaza heb je een keuze uit verschillende weefsels, te weten koolstof bandweefsel, koolstofvezel PREPREG, koolstof multiaxiaal weefsel en koolstof carbonweefsel.

Informeer wat het beste is

Welke je het beste kunt kiezen hangt dus af van wat je ermee wilt maken. Kom je daar zelf niet helemaal goed uit dan neem je het beste eerst even contact op met het bedrijf. Ze kunnen je uitleggen wat waarvoor het beste geschikt is en welk materiaal je dan dient te kiezen. Hiervoor neem je het beste even telefonisch of via de mail contact op met Compositesplaza maar het invullen van een contactformulier dat je op de website vindt behoort ook tot de mogelijkheden.

Online bestellen

De koolstof producten die je graag wilt hebben bestel je snel en eenvoudig online. Daarnaast kun je ook nog bijbehorende gereedschappen bestellen zodat je meteen aan de slag kunt met je aankoop als deze gearriveerd is.