Logo laten ontwerpen? Hier moet je op letten!

Wil jij een logo laten ontwerpen? Voordat je een logo laat maken is het handig om na te denken of wat voor soort logo je nu precies nodig hebt. Er zijn drie soorten logo’s. Zo is er een typografisch logo. Dit noemt men ook wel een beeldmerk logo en heeft alleen letters. Bij een typografisch logo is het lettertype doorslaggevend. Door hier creatief mee om te gaan en bijvoorbeeld verschillende lettertypes te gebruiken, kun je de nadruk goed leggen waar je die hebben wilt. Je kan ook werken met schuin gedrukte letters, dikke of onderstreepte letters, kleine en grote letters, of verschillende kleuren. 

Daarnaast is er een beeldmerk logo. Dit is een logo met een vorm, een symbool of een icoon. Een beeldmerk wordt veelal gebruikt als de naam van het bedrijf al heel erg bekend is. Denk bijvoorbeeld aan de grote M van McDonalds of het icoontje van Nike. Iedereen weet meteen over welk bedrijf het gaat. Voorts heb je combinatie van een typografisch en beeldmerk logo. Een gecombineerd logo is dus met beeld en tekst. Dit geeft meteen heel duidelijk weer over welk bedrijf het gaat. 

Elk bedrijf heeft een pakkend logo nodig om herkenbaar te zijn. Een uniek logo dat meteen laat zien wie je bent en wat jouw boodschap is. De bedoeling van een logo is dat de klant meteen ziet met wie zij te maken hebben. Dit is best lastiger dan je denkt. Ben je net een bedrijf begonnen of van plan iets op te zetten? Misschien wil je dan liever een logo laten ontwerpen door een professional. Te duur? Nee hoor, bij 15 Euro Logos kan dit al vanaf € 15,00.

Wie is 15 Euro Logos?

Dit is een samenwerking van verschillende grafisch ontwerpers. Zij richten zich op kleinere startende ondernemers en op het midden- en kleinbedrijf. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van huisstijl en logo’s, maar kunnen je ook helpen bij het maken van een website, reclameborden en folders. Zij hanteren hierbij scherpe tarieven. 

De werkwijze van 15 Euro Logos

Zij bieden vijf verschillende pakketten aan tegen verschillende prijzen. Daarnaast kan je ook een offerte op maat aanvragen (aparte prijsopgave). De verschillende pakketten zijn:

  • Basispakket: een eenvoudig tekstlogo voor € 15,00
  • Basispakket met twee correctierondes voor € 35,00
  • Een standaardpakket voor als je zelf een idee hebt en dat wilt laten uitvoeren voor € 79,00
  • VIP: dit pakket is bedoeld om aan de hand van jouw wensen een logo te laten ontwerpen voor € 115,00
  • VIP Extra: een VIP-pakket, maar dan met onze beste ontwerpers voor € 249,00

Een logo bestellen doe je heel eenvoudig via de website. Je kan dan ook voorbeelden meesturen die jij inspirerend vindt.

Een prijsopgaaf voor bijzondere verzoeken

Voor bijzondere logo’s, zoals bijvoorbeeld een logo met een mascotte of met een uitgebreide tekening of illustratie of andere speciale verzoeken, wordt per geval een prijs bepaald in onderling overleg. Hiervoor kun je direct contact opnemen met de professionele designers van 15EuroLogos.nl.