Op zoek naar een seo expert Eindhoven

Een seo expert in Eindhoven? Heb jij wel een goede website, maar krijg jij nog steeds niet het gewenste aantal bezoekers op de website. Dan ben je bij Van Dongen Online aan het juiste adres. Zij kunnen jou uitstekend uitleggen wat Search Engine Optimization inhoudt. Na de uitleg is het ook mogelijk dat je er zoveel van hebt opgestoken dat je er zelf mee aan de slag kunt. Vind jij het te moeilijk om zelf aan de slag te gaan met de Seo dan kan je natuurlijk ook onze hulp inschakelen. Zij staan te popelen om jou te helpen met hoger komen te staan in google.

van dongen online

Van Dongen Online is jouw Seo Expert

Het is een jong bedrijf dat recent al hun diploma’s heeft behaald. Zij kunnen jou precies uitleggen wat Seo inhoudt en wat je zelf kan doen om hoger te komen in google. Het is heel belangrijk om over de volgende onderwerpen wat te weten als je een website hebt:

  • Technische SEO
  • Keywords bepalen
  • Content / on-page
  • Linkbuilding / off-page
  • Conversie optimalisatie en andere diensten

Het eerste waar Van Dongen Online naar kijkt is of dat de techniek van de website wel goed zit. Staat er te veel informatie op de website of moet het juist allemaal beknopt beschreven worden. Dit zijn de eerste stappen die je neemt, daarna ga je kijken wat je kan verbeteren en hoe je dat gaat doen. Heb jij nog geen site en wil je dat de site die jij laat maken automatisch hoog gerankt staat op google. Dit kunnen zij ook voor jou realiseren.