Overal een betrouwbaar systeem

In sommige branches mag het niet gebeuren dat een systeem uitvalt of vastloopt, denk aan het systeem van de brandweer of politie. Maar ook een systeem wat voor de beveiliging wordt gehanteerd, uitvallen of vastlopen kan grote problemen met zich meebrengen. Een industrial PC van ikbenstil garandeert je dat deze altijd werkt, waar dan ook. Met de omgeving is er ook rekening gehouden, zowel in droge als vochtige ruimten is het mogelijk om met deze computer te werken. De hard en software wordt aangepast aan de omgeving.

Gemaakt voor de industrie

Een industrial PC van ikbenstil heeft een aantal specifieke kenmerken, deze garanderen dat de computer overal en altijd zijn werk zal doen. De systeemkast is zo ontwikkeld dat deze bestand is tegen vocht en vuil, ook in een natte of stoffige omgeving kun je er dus mee werken. Vind je het makkelijker om met een touchscreen scherm te werken, dan is dit mogelijk. Het formaat van de systeemkast wordt bepaald aan de hand van de hardware die erin komt, er zijn verschillende formaten mogelijk.

industrial PC van Ikbenstil

Onderdelen van hoge kwaliteit

De onderdelen die worden gebruikt bij een industrial PC van ikbenstil zijn van hoge kwaliteit, dit garandeert dat het systeem altijd en overal de beste prestaties zal kunnen leveren. Niet voor niets worden de systemen bij bedrijven gebruikt die het hoogste eisen van hun systeem, denk aan een bedrijf wat weken op zee zit en een systeem moeten kunnen vertrouwen. Op deze manier zijn er meerdere bedrijven die er ook gebruik van maken.