Snel een nummerplaat bestellen regel je bij cijfersenletters.nl

Ieder vervoersmiddel met een motor heeft een nummerplaat nodig. Zelfs een elektrische fiets die hoge snelheden kan bereiken dient tegenwoordig soms te worden voorzien van een nummerbord. Zulke fietsen gaan namelijk sneller dan een gemiddelde snor- of bromfiets en die laatstgenoemde dient ook te worden voorzien van een nummerbord. Maar als je het hebt over nummerplaten, dan heb je het toch vooral over auto’s, tractoren en motoren. Maar binnen deze drie primaire categorieën heb je weer allerlei deel categorieën. Als je kijkt naar personenwagens, dan heb je normale en luxe personenwagens en bij beide horen aparte nummerplaten. Verder heb je ook personenauto’s die als taxi worden ingezet en ook dan heb je weer een specifieke nummerplaat voor taxi’s. Daarnaast heb je nog het onderscheid tussen moderne vervoersmiddelen en oldtimers. Oldtimers heb je zowel qua motoren als personenwagens. Moet je een nummerplaat voor je tractor, dan heb je daar wederom een speciale soort voor nodig. Als je denkt dat je met alle vervoersmiddelen op den duur wel een keer klaar bent, dan kom je al snel van een koude kermis thuis. Want ook aanhangwagens, fietsendragers en caravans moeten worden voorzien van een speciale nummerplaat. Je kunt de gele nummerplaat van je auto dus niet verwijderen en op de aanhanger plaatsen. De gele nummerplaat moeten blijven zitten waar deze zit en de aanhangwagen, caravan of fietsendrager moet worden voorzien van een witte nummerplaat. Mocht het dus zo zijn dat je voor je vervoersmiddel of aanhangwagen een nummerplaat wilt bestellen, dan kun je terecht bij cijfersenletters.nl. Via deze site kun je online ieder type nummerplaat bestellen. Dat betekent dat je bijvoorbeeld een nummerplaat kunt bestellen voor: 

  • Personenauto
  • Taxi
  • Motor
  • Tractor
  • Fietsendrager

De tijd die nodig is om de nummerplaat gereed te maken is per type plaat verschillend. Mocht je snel een nummerplaat willen bestellen, dan is dat mogelijk met sommige soorten. Zo is een nummerplaat voor een normale personenwagen binnen 10 minuten klaar. Ook de witte plaat die je nodig hebt voor een aanhangwagen of fietsendrager is met 10 minuten gereed. Maar als je bijvoorbeeld een nummerplaat wilt bestellen voor een oldtimer, dan moet je rekenen op 3 tot 4 dagen voordat deze klaar is. Als je haast hebt, dan is dat voor sommige platen geen probleem, maar bij andere nummerplaten kun je het beter niet zo ver laten komen. Ook de kosten variëren per nummerplaat. De simpele platen die binnen 10 minuten klaar kunnen zijn, zijn minder duur dan de plaat van een oldtimer. Maar heel duur wordt het nooit, want de duurste plaat kost 37,50 euro. Een witte nummerplaat bestellen doe je al vanaf 17,50 euro. 

Surf naar cijfersenletters.nl om een nummerplaat te bestellen

Mocht je een nummerlaat willen bestellen, dan kun je terecht op de website van cijfersenletters.nl. Je kunt hier online doorgeven wat voor plaat je nodig hebt en welk kenteken erop gedrukt moet worden. cijfersenletters.nl gaat dan voor je aan de slag. Je kunt de kentekenplaat daarna zelf ophalen of laten bezorgen. 

Kijk voor meer informatie op cijfersenletters.nl

Mocht je meer willen weten, dan kun je terecht op de website van cijfersenletters.nl. Hier lees je ook meer over de kentekenplaten die je nodig hebt voor verschillende voortuigen.