Online een parker pen kopen

Wil je je bedrijf zakelijker gaan maken en komen er andere grote zakelijke bedrijven bij jou over de vloer, dan zijn er een aantal dingen die je beter kunt maken in het eerste aanzicht. Zoals de uitstraling van de vergadering ruimte. Zorg dat dit een nette strakke ruimte is. Kijk dan verder naar de accessoires die je gebruikt. Wat voor laptop gebruik je, zijn alle mappen netjes geordend en heeft iedereen dezelfde en nette pen. Om ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde goede pen heeft, kun je een pen kopen online. Online kun je namelijk in een groots inkopen, met eventueel een het bedrijfslogo of naam erop.

Hoeveel worden er gebruikt per jaar

Iedereen gebruikt pennen en dat kun je ook zien aan de cijfers. Per seconde worden er namelijk 125 pennen verkocht. Dit cijfer is genomen van over de hele wereld. Dit zijn allerlei soorten pennen. Zakelijke pennen en normale bal en vulpennen. Daarnaast gebruikt een persoon jaarlijks 4.3 pen, dat zijn dus 4 volle pennen die je leeg schrijft in een heel jaar. Voor het zakelijke leven zijn pennen echt belangrijk een pen kan namelijk een soort visitekaartje van een bedrijf zijn. Bij elke meeting kun je een paar van jouw eigen bedrijfspennen neerleggen en meegeven aan een ander bedrijf. Een eigen ontworpen is daarom erg leuk om te hebben.

Eigen pen ontwerpen

Zoals al eerder werd genoemd kan een pen tellen als een visitekaartje van jouw bedrijf. Het is daarom ook super handig om eigen pennen te laten ontwerpen, met het bedrijfslogo of de bedrijfsnaam, zodat iedereen jouw bedrijf gaat herkennen. Mensen gebruiken en pakken echt over pennen vandaan. Wie weet gebruikt een ander bedrijf wel jouw pen, bij een andere meeting. Dat is weer reclame voor jouw bedrijf. Om een pen te laten ontwerpen, is het van belang dat je bedrijfslogo of naam volledig in orde is. Daarna kun je gaan kiezen wat voor pen je wilt laten bedrukken. Zoals een balpen of vulpen zo zijn er nog meer soorten pennen.

Pen laten graveren

Niet elke pen kan zomaar gegraveerd worden. De buitenkant van de pen moet van metaal zijn. Er kan namelijk alleen in metaal worden gegraveerd. Let hier dus goed op sommige balpennen en vulpennen hebben een andere buitenkant zoals een plastic of hout. Verder kun je er soms voor kiezen om de pennen handmatig te laten graveren of machinaal. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de hoeveelheid pennen, die gegraveerd moeten gaan worden. Meestal als je inkoopt voor het hele bedrijf wordt dit machinaal gedaan. Het voordeel hiervan is, dat de pennen sneller bedrukt zijn en klaar voor gebruik.

Een vulpen vulling

Kies je ervoor om een vulpen te laten bedrukken, dat staat natuurlijk hartstikke zakelijk maar let er hierbij op dat een vulling van de vulpen regelmatig vervangen moeten worden. Daarnaast moet een vulpen ook onderhouden worden. Zorgen dat de vulpen niet uitdroogt en schoon blijft. Een parker pen vulling van Pengraveren schrijft ook op inkt en moet dus in de zoveel tijd vervangen worden. Wordt de pen enige tijd niet gebruikt, dan kan de vulling uitdrogen. Verder is het belangrijk om de pen schoon te houden, omdat je netjes met de pen wilt schrijven zonder dat deze gaat lekken. Dit wil je vooral niet hebben bij een belangrijke handtekening.