Veiligheid waarborgen met een camerasysteem

Helaas komt het steeds vaker voor dat ongewenste gasten hun intrede maken in jouw woning of bedrijfspand. Waardevolle spullen worden hierdoor ontvreemd. Bovendien heb jij ook nog eens emotionele schade opgelopen hierdoor. Inbrekers denken hier natuurlijk niet aan. Die willen alleen maar de spullen hebben welke jij in het zicht hebt liggen. Zo zou je ervoor kunnen kiezen om een camerasysteem te installeren. Maar ook andere tips kun je hiervoor gebruiken!

Haal jouw waardevolle spullen uit het zicht

Je gaat even snel naar de winkel om boodschappen te halen. De laptop staat op tafel en je verwacht toch dat er niks kan gebeuren. Maar niets is minder waar! Een inbreker besteedt gemiddeld 2 minuten in jouw woning. Tijd genoeg dus om de laptop mee te nemen en eventueel andere waardevolle spullen in jouw woning. Ga je dus snel naar buiten of even naar boven? Leg alles dan weg zodat het niet in het zicht is voor andere!

Camerasysteem

Berg jouw waardevolle spullen goed op

Je hebt van dierbare waardevolle sieraden gekregen. Zonde om het te dragen, maar nog erger wanneer het wordt gestolen door ongewenste gasten. Leg het bijvoorbeeld niet in een kluis, maar juist in bijvoorbeeld een oude sok in de kast. Een kluis wordt namelijk sneller meegenomen omdat er verwacht wordt dat hier waardevolle spullen in zal zitten.

Natuurlijk zorgt een camerasysteem er ook voor dat het afschrikt. Laat zien dat je een camera hebt zodat men wellicht er niet voor kiest om jouw woning te betreden!