Voorkom machinestoringen

Storingen aan de machine tijdens het verpakkingsproces omdat de rol met tape iedere keer scheurt of breekt, niet handig en het gaat ten koste van de productiviteit. Met de goede verpakkingstape werk je niet alleen prettiger, er wordt ook meer winst gemaakt. De omzet per uur is simpelweg hoger, dus aan het eind blijft er meer winst over. De tape is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zelfs met het logo of de naam van het bedrijf erop. Ook in de kleuren van je bedrijf is kunnen ze dit produceren.

Pacoma

Voor handmatig verpakken

Ook tijdens het handmatig verpakken van dozen of andere producten, wil je eenvoudig en goed te werk gaan. Het is fijn om te werken met tape, wat een snelle aanhechting heeft aan de doos. Op deze manier zijn de dozen ook direct goed dicht, en is de kans praktisch niet aanwezig dat de doos onderweg open zal gaan. Natuurlijk is dit net zo belangrijk voor het transport, zo zijn er verschillende eigenschappen waaraan de tape moet voldoen.

Minimaal geluid bij gebruik

Vaak als er meerdere machines in een fabriek staan waar gebruik wordt gemaakt van verpakkingstape, kan het best veel lawaai geven tijdens het afrollen van de rol tape. Tegenwoordig is er tape op de markt wat geluidsstil is, hierdoor heb je niet meer dat er veel herrie is als de rol tape afrolt. Ideaal als je met meerdere machines gebruik gaat maken van het tape, voor medewerkers is het ook prettiger om met dit tape te werken.