Welke Virtual Reality huren?

Ben jij van plan om Virtual Reality huren? Dan is het goed dat je op deze pagina bent uitgekomen. We zullen hieronder namelijk stilstaan bij een aantal Virtual Reality brillen die jij kunt huren. Hierdoor weet je zeker dat je het juiste model kiest waardoor je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Het zou immers zonde zijn als je een verkeerd type huurt terwijl je op zoek was naar een ander Virtual Reality huren.

Virtual Reality huren? Ga voor de Pico Neo 3 Pro

Bij een Virtual Reality huren is de Pico Neo 3 Pro een goede keuze omdat het de volger is van de Pico Neo 2 VR-headset. De Pico Neo 3 is een standalone VR-headset met daarin een 4k scherm dat voornamelijk wordt gebruikt voor zakelijke doeleinden. Wil jij bijvoorbeeld interactieve trainingen geven? Of ben jij van plan om simulaties uit te gaan voeren? Dan is het zeker aan te raden om voor dit model te kiezen!

De Skyworth S801

Een ander alternatief bij een Virtual Reality huren is de Skyworth S801. De Skyworth S801 is een VR-bril dat voornamelijk wordt ingezet bij onderwijsinstellingen en virtuele rondleidingen. Het is goed om te melden dat dit model voornamelijk is gebouwd met het oog op comfort. Wist je bijvoorbeeld dat de headset slechts 310 gram weegt? Kijkend naar de concurrenten is dit het lichtste model waardoor je dit model eenvoudig langere tijd kunt dragen zonder pijn te krijgen.

De Varjo Aero

Als we kijken naar een ander model is de Varjo Aero ook een geschikt model. De Varjo Aero is een high-end VR headset die voorzien is van een uitstekende schermresolutie. Deze is 2880 x 2720 pixels per oog met daarin 90 Hz refresh rate. Het model is lichter en een stuk goedkoper dan de Varjo waardoor het zeker een aanrader is om te kijken of dit model goed voor je past. Wil jij een Virtual Reality huren een race-simulatie? Dan heb je met dit model zeker een goede keuze gemaakt.

Tot slot de HTC Vive Pro

Tot slot zullen we nog kort stilstaan bij de HTC Vive Pro als mogelijkheid voor Virtual Reality huren. Dit model is een duur exemplaar en wordt voornamelijk ingezet voor high-end training en showrooms. Wil jij voor zakelijke doeleinden een VR bril gaan gebruiken? Dan is het zeker geen verkeerde keuze om dit model te gaan huren.

Welke bril moet ik nu gaan huren?

Zoals je wellicht hebt kunnen lezen zijn er enorm veel mogelijkheden op het gebied van een Virtual Reality huren. Om deze reden is het altijd goed om te kijken naar jouw persoonlijke wensen. Op basis hiervan weet je zeker dat je een goede keuze zult maken. Ben jij niet thuis in het wereldje van VR brillen? Dan is het zeker aan te raden om een specialist zoals VR Expert in te schakelen die je verder kan helpen bij het maken van de juiste keuze. Hierdoor weet je zeker dat je direct het goede model huurt zonder achteraf voor verrassingen komen te staan.