Wilt u met het hele team een disc kleurentraining volgen?

Als bedrijf moet je zorgen dat de mensen die voor je werken, het naar hun zin hebben. Ik probeer daarom altijd te kijken wat ik voor mijn medewerkers kan doen om te zorgen dat zij krijgen waar zij recht op hebben en ook hoe zij zichzelf kunnen blijven ontwikkelen. Een van de dingen die ik altijd heel interessant vind, is persoonlijke ontwikkeling en toen ik van een bevriende ondernemer hoorde dat zij een disc kleurentraining hadden gedaan, wilde ik graag meer over deze disc kleurentraining weten. Ik had namelijk veel interesse in een disc kleurentraining want ik had al vaker iets over deze training gehoord en ik ben daarom gaan kijken wat de mogelijkheden waren om meer over dit onderwerp te weten te komen. Ik heb toen gezien dat ik het beste even online kon gaan zoeken naar goede trainers die deze disc kleurentraining konden aanbieden. Ik meende dat ik een veelvoud aan mogelijkheden zou vinden, maar ik heb gezien dat ik het beste naar de site Abundantlife.nl kon gaan omdat bijna iedereen lovend was over de disc kleurentraining van deze trainer. Ik ben daarom met veel plezier door de mogelijkheden van deze trainer gegaan en het was mij al heel snel duidelijk dat ik hier een keer moest gaan informeren naar de mogelijkheden om een training te volgen. De kansen die ik hier zag liggen waren heel interessant en ik kon mij niet anders dan voorstellen dat de mensen van ons bedrijf hier echt heel veel zouden kunnen leren. Ik heb daarom ook al heel snel aangekondigd dat de mensen die dat wilden, een disc kleurentraining konden gaan volgen en ik heb toen al heel snel te horen gekregen dat iedereen zich wilde opgeven. Dat is natuurlijk het beste en ik ben daarna al snel in contact getreden met de trainer omdat ik graag wilde weten wanneer hij bij ons een disc kleurentraining kon gaan geven. Wij waren blij om te horen dat wij snel van start konden gaan. Mocht u dus ook een disc kleurentraining willen ondergaan, dan kunt u ook eens op deze site kijken want ik weet zeker dat u hier geen spijt van zult krijgen.

Wij hebben heel veel opgestoken van deze disc kleurentraining

Wij hebben gemerkt dat wanneer je hier een disc kleurentraining gaat doen, je heel veel interessante dingen zult leren. Wij hebben veel meer inzicht gekregen in onze eigen persoonlijkheden en kunnen nu als team ook veel beter met elkaar uit de voeten. Wij zijn nu een geoliede machine, om het maar zo te zeggen en dat werkt heel veel prettiger. Ook op persoonlijk vlak hebben wij interessante inzichten opgedaan dus ik ben blij dat wij een disc kleurentraining zijn gaan doen.

Wilt u zich ook inschrijven?

Mocht u zich ook voor een dergelijke training willen inschrijven, dan kunt u:

  • Even naar Abundantlife.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact opnemen om concrete plannen te maken

Ik hoop dat wij hier in de toekomst weer een keer een training kunnen komen volgen.
Lees meer…