Werken in de Agri sector

Onder agri sector valt de hele productiekolom van agrarische bedrijven, net als opslag, transport, handel, toeleverings- en ondersteunende bedrijven en verkoop aan de consument. Door de arbeidsmarkt krapte worden vacatures minder snel ingevuld. Hierdoor moeten de huidige personeelsleden meer werkzaamheden verrichten waardoor de werkdruk binnen bedrijven toeneemt. Heb je als ondernemer ook te maken met vacatures die niet worden vervuld, neem dan eens contact op met agri recruitment Wij zijn een werving en selectie bureau met vele jaren ervaring in de Food en Agri business. 

Food en Agri business

Zoals gezegd is Ceres een werving-en-selectiebureau met veel ervaring in de agri sector. Wij kunnen helpen bij het zoeken naar de geschiktste kandidaat, maar hebben op onze site ook veel Food en agri vacatures staan. Dus ben je op zoek naar een baan in de agri sector of ben je toe aan het zetten van de volgende stap in je carrière, kijk dan eerst even op onze website. We kunnen je helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging omdat we de werving en selectie verzorgen van verschillende opdrachtgevers in de Food en Agri business. Ook voor banen in het buitenland kunnen we je helpen. We bemiddelen voor Nederlands kandidaten bij internationale vacatures en hebben vestigingen in:

  • België
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Italië
  • Polen

We kunnen voor bedrijven die op zoek zijn naar buitenlandse kandidaten ook vacatures plaatsen in het buitenland. Dus zoekt je naar kandidaten voor je eigen bedrijf of voor een bedrijf in een ander land, of bent je op zoek naar iemand met internationale kennis van de Food en Agri Sector, neem dan eens contact met Ceres op. 

Een leuke, uitdagende baan in de Food en Agri sector

Wij hebben regelmatig leuke, maar toch ook uitdagende banen in de Food- en Agri sector. Kijk eens naar de Vacature productiemanager. Productie managers zijn nodig in bijna alle branches en een goede productie manager kan bij verschillende bedrijven aan de slag. We kunnen je helpen om de juiste baan te vinden binnen de Food en Agri sector.