Aan de slag als Pedagogisch medewerker

Ben je de schakel tussen cliënten en organisaties of werkgevers? Dan is een functie als pedagogisch medewerker je op het lijf geschreven. Want jij bent de schakel die in een goede en houdbare communicatie niet mag ontbreken. Je bent in staat om tijdig te schakelen en weet precies wat er nodig is. Je voert gesprekken en bekijkt oplossingen of mogelijkheden. Zie jij dit wel zitten?

Bij Amsterdamse Welzijnsorganisatie Dynamo hebben wij een mooie vacature pedagogisch medewerker klaar staan. Want wij zoeken naar het gezicht die voor onze organisatie zorgen draagt voor de nodige ondersteuning, sturing, coaching en het rapporteren ervan.

Steeds meer behoefte aan ondersteuning

Er is binnen Amsterdam steeds meer behoefte aan ondersteuning van jongeren. Daar heb jij als pedagogisch werknemer absoluut oren naar. Want jij bent een echte duizendpoot die staat voor cliënten en hun toekomst. Want wat jij doet en rapporteert is allemaal in het belang van de cliënt. 

Samen voor leefbaarheid

Door jongeren de juiste begeleiding te geven, ontwikkeling te stimuleren en samen met de jongeren het pad te bewandelen is er veel te bereiken. Je kunt denken aan mogelijkheden creëren en zorg dragen voor de ondersteuning. Maar ook voor het voeren van gesprekken en de communicatie op gang houden. Want in gesprek blijven is belangrijker dan je denkt bij de ontwikkeling.

Als pedagogisch medewerker werk je samen met collega’s en partners die elk op hun eigen manier betrokken zijn. Op deze manier kunnen er knopen doorgehakt worden die de ontwikkeling en vooruitgang van jongeren op dit moment in de weg staan. Een unieke en mooie functie dus.