De voordelen van Microsoft Office 2019

Microsoft Office 2019 is een softwarepakket van Microsoft. Het softwarepakket bevat misschien wel de meest gebruikte software die we kennen. Zoals de naam je doet vermoeden, bevat Office veel software die vooral op kantoor erg handig zijn. Toch wordt het programma ook op andere plaatsen veel gebruikt. Vrijwel iedereen heeft weleens gebruik gemaakt van een van de programma’s uit het Officepakket. Ook van studenten wordt vaak verwacht dat ze de software bezitten. Er bestaat niet voor niets ook een Home & Student versie van de software.

De verschillende versies van Office

Je hebt diverse versies van Microsoft Office 2019. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een abonnement. Dit heeft als voordeel dat je niet in één keer een groot bedrag hoeft te betalen. Op de lange termijn kan een abonnement natuurlijk wel duurder zijn. Daarom kiezen veel mensen voor het Home & Student pakket. Zo kan je gewoon gebruik maken van Office, zonder dat je blijft betalen. Het Home & Student pakket is uitsluitend bedoelt om thuis te gebruiken, of voor studiedoeleinden. Als je Office ook zakelijk wilt gebruiken, dan zal je voor het Professional pakket moeten kiezen. Dan zal je de software namelijk overal mogen gebruiken.

Word

Een van de programma’s die je bij Microsoft Office 2019 krijgt, is Word. Word is een programma dat vrijwel iedereen al eens gebruikt heeft. Het programma heeft veel voordelen waardoor het zo ontzettend populair is geworden. Voor het maken van verslagen is Word zeer geschikt. Zo kan je bijvoorbeeld eenvoudig verwijzingen toevoegen. Ook het maken van een voorblad is zeer eenvoudig met behulp van het programma. Wanneer een document er goed uit moet zien dan is dit de beste keuze, ook vanwege alle opmaakfuncties. Zo kan je de tekst bijvoorbeeld opmaken hoe je maar wilt. Door de vele handige functies ben je met Word vaak ook sneller dan met een ander programma.

Excel

Ook Excel is een programma dat de meeste mensen inmiddels wel zullen kennen. Met Excel is er ontzettend veel mogelijk. Het is vooral handig om je administratie mee bij te houden. Je kunt met Excel ook allerlei functies toevoegen. Zo is het eenvoudig om bepaalde waardes met elkaar te vermenigvuldigen of bij elkaar op te tellen. Op deze manier gaat de administratie bijna automatisch! Ook in Excel kan je gebruik maken van opmaak. Op deze manier houd je het bestand overzichtelijk. Excel kan je ook gebruiken om je gegevens te verwerken in handige grafieken.

PowerPoint

PowerPoint is een programma waarmee presentaties in elkaar gezet kunnen worden. Presentaties worden natuurlijk voor verschillende doelen gebruikt. Zo moet je op de meeste scholen bijvoorbeeld presenteren, maar ook in het bedrijfsleven worden ze veelvuldig gebruikt. Denk bijvoorbeeld maar aan de presentatie van een nieuw product. Ook in zo een geval zal een mooie presentatie erg handig zijn. Het programma dat hier meestal voor gebruikt wordt is PowerPoint. Met behulp van PowerPoint is het erg eenvoudig om een geweldige presentatie in elkaar te zetten. Ook PowerPoint is dus een goede reden om Microsoft Office 2019 aan te schaffen.

OneNote

OneNote is nog zo een handig programma dat onderdeel is van het Officepakket. Met behulp van dit programma kan je eenvoudig aantekeningen maken. Dit klinkt vrij eenvoudig, maar je hebt erg veel verschillende mogelijkheden met OneNote. Het toevoegen van afbeeldingen etc. is ontzettend eenvoudig. Zo is het programma ideaal als je bepaalde ideeën nog wilt uitwerken. Ook OneNote is een programma dat iedereen wel kan gebruiken. Of je nou een student of ondernemer bent, OneNote kan altijd van pas komen.

Het bestellen van Office

Wil je Microsoft Office 2019 ook graag bestellen? Doe dit dan niet zomaar, maar zoek goed uit op welke website je dit het voordeligste kunt doen. Uiteraard kan je het pakket ook in de winkel kopen, groot nadeel hiervan is dat je wel eerst de deur uit moet. Wanneer je direct gebruik wilt maken van Office, dan kan je het programma het beste online aanschaffen. Een betrouwbare website waar je gegarandeerd een officiële licentie krijgt, is GamekeyDiscounter.nl. Deze website heeft erg goedkope games, maar ook kan je er Microsoft Windows en Office krijgen voor scherpe prijzen. Direct na het betalen, kan je al gebruik maken van Office. Ontzettend handig dus als jij snel een programma zoals Word of Excel nodig hebt! Het is aan te raden om eens op de website te kijken indien je niet teveel wilt betalen voor Office.