Een flexplek huren omdat je het thuiswerken zat bent

In het begin vonden we het wel gezellig om lekker thuis te werken. Je kon lekker in jouw eigen omgeving werken en hoefde niet meer vroeg je bed uit. Maar ondertussen zijn we allemaal wel een beetje klaar met dat thuiswerken. Waar we eerst wel een redelijk idee hadden van hoe ons huis er van dichtbij uitzag, weten we nu precies die ene minuscule vlek op de muur aan te wijzen. Kun je nog niet naar kantoor, maar wil je niet meer thuis werken? Denk dan eens aan een werkplek in Haarlem.

Waarom een werkplek huren in Haarlem?

Een flexplek in Haarlem huren betekent dat je jouw eigen omgeving hebt om te werken, maar wel buitenshuis. Een werkplek in Haarlem kan een klein kantoortje zijn, maar het kan bijvoorbeeld ook een speciaal ingerichte plek zijn in een café of het lokale hotel. Jij beslist natuurlijk zelf welke flexplek in Haarlem jij kiest. Hier kun jij je rustig concentreren zonder kinderen, partners of storende buren om je heen. Tevens is het ook wel zo fijn om af en toe even van omgeving te wisselen!

werkplek huren haarlem

Voordelen van een flexplek

Het grootste voordeel van een werkplek huren in Haarlem is natuurlijk dat je even niet meer in je eigen huis opgesloten zit, maar je toch nog de mogelijkheid hebt om je op jouw werk te concentreren zonder afleiding.

Daarnaast zijn er ook werkplekken die goed voor hun gasten zorgen en begrijpen wat een flexwerker nodig heeft. Zo kun je bijvoorbeeld een werkplek huren waar ontbijt/lunch en koffie inbegrepen is. Ook zijn er werkplekken die er juist voor zorgen dat jij makkelijker kunt netwerken door een netwerkhal naast de werkplek in te richten.

Betaalt mijn werkgever voor een werkplek?

Als jij verplicht thuis moet werken dan is het de verantwoordelijkheid van de werkgever om te zorgen dat jij een mooie werkplek kunt inrichten. Hier krijgen zij budget voor via de WKR regeling. Is het voor jou niet mogelijk om thuis een werkplek in te richten? Dan kun je wellicht aan jouw werkgever vragen of hij jou tegemoet wil komen in de kosten van het huren van een flexplek.