Een rijdend visitekaartje door autoreclame van Bosman

Een bedrijfsauto is bij uitstek het middel om als rijdend visitekaartje te gebruiken voor uw bedrijf. Niet alleen uw klanten, ook al uw medeweggebruikers zien uw logo of bedrijfsnaam. U bent er namelijk continu mee onderweg of u parkeert hem op een parkeerplaats waar veel potentiële klanten voorbijkomen. Bosman Letters & Reklame verzorgt al jaren autoreclame Autoreclame op zowel personenauto’s, bedrijfswagens en bussen. Maar ook diverse vrachtwagens zijn al voorzien van de autoreclame van Bosman. Bedrijfsfiets of aanhanger? Geen probleem! Bij Bosman staan ze nergens meer van te kijken. Door de jaren heen konden bromfietsen, motoren en zelfs fietsen niet ontkomen aan de belettering van Bosman.

Autoreclame op maat

Niet iedere reclame-uiting is hetzelfde en zeker niet iedere bedrijfswagen. Dat begrijpen ze bij Bosman. De mogelijkheden om uw autoreclame op maat te maken, zijn dan ook eindeloos! Het is maar net wat u met uw bedrijf wilt uitstralen. Heeft u een bepaalde tekst, boodschap, iconen of kleurgebruik in gedachten? Vraag vooral naar de mogelijkheden, want de experts van Bosman denken graag met u mee. Uw autoreclameAutoreclame kan variëren van magneetplaten tot het totaal inpakken van uw auto met full color patronen. Bij Bosman kunnen specialisten afbeeldingen of teksten op uw auto aanbrengen op zo’n manier dat uw voertuig in het verkeer opvalt! Wilt u juist subtiel uw bedrijfsgegevens via autoreclame delen? Ook dat kan Bosman regelen. 

Service en contact

Wij begrijpen dat u erg benieuwd bent naar wat Bosman voor u kan betekenen. Kom daarom eens langs op de werkplaats in Rotterdam. Ook zonder afspraak. Hier kunt u onze professionals aan het werk zien en kunt een blik werpen op het eindresultaat van de autoreclame Autoreclame die Bosman heeft geplaatst. Dat is sowieso al een belevenis op zich. Maar door veertig jaar ervaring en geleverde kwaliteitswerk, is het bijna zeker dat u overtuigd raakt om ook uw autoreclame Autoreclame door Bosman te laten aanbrengen. Klanten vertellen dat Bosman altijd afspraken nakomt, gedegen advies geeft en een goede doorlooptijd hanteert. Fijn om te weten toch?