Op zoek naar een internationaal transport specialist?

Wil je jouw goederen over de grens vervoeren? En ben je daarom dus op zoek naar een internationaal transport specialist? Melis Logistics is de geschikte partij die je graag verder helpt. Dit bedrijf heeft bijna 100 jaar ervaring op het gebied van transport en daarom is het ook niet zo gek dat Melis bekendstaat als volwaardige logistieke dienstverlener.

Mogelijkheden internationaal transport

In de afgelopen jaren hebben al veel bedrijven hun internationale transport aan Melis toevertrouwd. Melis is gespecialiseerd in ritten in de Benelux en Duitsland (o.a. Frankfurt, Mannheim en Bremen). Maar ook een bereik ver daarbuiten kan gerealiseerd worden. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaar en flexibel behoren tot de kernwaarden van Melis. Ook staat kwaliteit hoog in het vaandel. Om dit te waarborgen komen wij met diverse oplossingen. Waar onze chauffeurs de weg nét wat minder goed weten, schakelen wij de hulp in van een betrouwbare partner waarbij een continue kwaliteit gewaarborgd wordt. Kortom, internationaal transport is bij Melis in goede handen. Via een track & trace code volg je jouw order, zo weet je precies wat je kunt verwachten. Daarbij zijn er diverse mogelijkheden: van compleetvrachten tot aan een distributierit of spoedtransport: het kan allemaal.

Certificeringen

Op de website van Melis kun je lezen dat de professionals de lat voor zichzlef torenhoog leggen en dat geen enkele uitdaging te groot is. De kennis van de professionals én de IT-systemen continu te blijven updaten. De markt groeit en verandert enorm snel. Er zijn een aantal certificeringen die de gezamenlijke inspanning belonen en de bevestiging geven dat er op een juiste manier gehandeld wordt. Via de website van het bedrijf zie je precies om welke certificeringen het gaan.

Waarom Melis Logistics

Bij Melis werken alleen specialisten met een bovengemiddelde passie voor de logistieke dienstverlening. Melis Logistics is ervan overtuigd dat je door goed samen te werken en het benutten van ieders kwaliteiten, successen kunt behalen. Benieuwd wat Melis Logistics voor jou kan betekenen op het gebied van internationaal transport? Neem geheel vrijblijvend contact op om te bespreken wat ze voor jou kunnen betekenen.