Jezelf verdiepen met een Inventor cursus?

Werken met Inventor vergt de nodige kennis op dit gebied. Een Inventor cursus wordt dan ook voornamelijk aangeboden hiervoor. Middels deze cursus krijg jij de juist werkwijze aangereikt wat ten goede komt voor jouw project. Bij CADdesign heb je de mogelijkheid om deze cursus te volgen. Ben jij een beginner op dit gebied? Dan kun je ervoor kiezen om de basiscursus te volgen. Dit zal een vierdaagse cursus volgen met voldoende lesstof! Uiteraard zul je in de middag worden voorzien van een goede lunch om de dag vol te houden.

Goede lesstof is van belang

Werken met de Inventor is niet voor iedereen weggelegd. Met name wanneer jij werkzaam bent als engineering, dan is dit een geschikte oplossing om de kennis bij te werken. Tijdens deze cursus zul je de basispunten te horen krijgen waar jij veel van kunt leren. Zo krijg je onder andere de volgende punten te leren:

  • Schets modellen eenvoudiger;
  • Plaats sneller wijziging in de tekening;
  • Vertaal het model naar een 2D werktekening.
3D plan drawing

Kortom, bij dit bedrijf leer jij op de juiste manier te werken met Inventor. Roel Govers is hiervoor de aangewezen persoon om jou of jullie correct op te leiden. Hij weet als geen ander hiermee om te gaan en daar kun jij van profiteren. Wil jij graag aanschuiven voor deze cursus? Dan kun je ervoor kiezen om middels de website jezelf in te schrijven.