Magento 2, het meeste gebruikte platform voor e-commerce toepassingen

Magento 2 is wereldwijd het meest gebruikte platform voor e-commerce toepassingen en webshops. Het is gratis, open source en er zijn talloze gratis plug-ins beschikbaar. Een van de grootste troeven van dit systeem is de flexibiliteit. Er zijn verschillende uitbreidingen mogelijk en ook het zelf schrijven van innovaties en koppelingen is mogelijk. Op die manier is het mogelijk om met Magento een op maat gemaakte webshop te ontwerpen.

Magento 2 is geschikt voor grote en kleine webshops

Magento 2Door deze flexibiliteit en uitbreidingsmogelijkheden is Magento 2 geschikt voor grote bedrijven met uitgebreide webwinkels maar ook voor kleinere webshops. Voor elk budget is er met Magento een goede webshop te bouwen. Een van de partner van Magento is RIFF, dit e-commerce bureau was eerder bekend onder de naam Jaagers.com. Zijn zijn gespecialiseerd in webshops gemaakt met Magento en Magento 2.

De werkwijze van RIFF

Magento 2Het opzetten van een webshop is veel werk. Koppelingen maken, het opzetten van de structuur en het zorgen dat alles goed functioneert is specialistisch werk. RIFF kan dit als geen ander. Met hun eigen werkwijze zorgen ze voor korte lijnen en heldere communicatie. Doordat iemand van RIFF, de locationmanager, bij het bedrijf komt werken, is de benodigde informatie altijd beschikbaar en dat werkt heel efficiënt. Ook kan iemand van het bedrijf bij RIFF komen werken om daar de sfeer te proeven, meestal is dat de projectmanager. Bovendien is er dan altijd iemand in de buurt om vragen aan te stellen. Met RIFF werkt je samen aan een doel, en dat is een mooie, goed werkende webshop.

Over RIFF

RIFF is een fusie van Jaagers.com,  Tribal en the Webcare Company. Samen vormen zij RIFF. Met kantoren in Nijmegen,  Amsterdam en Den Bosch is er altijd wel een kantoor in de buurt. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met RIFF en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.