Mijn maximale lening, waar hangt dit van af?

Wat is mijn maximale lening en waar is dit van afhankelijk? Wellicht loop je met deze vraag rond en wil je graag een antwoord. Het maximale bedrag dat je kunt lenen, is allereerst afhankelijk van jouw inkomen, gezinssituatie en jouw vaste lasten. Des te hoger jouw inkomen, hoe meer je mag lenen. Echter is het hierbij van belang om genoeg geld over te houden voor het betalen van je vaste lasten, zoals woonkosten, eventuele alimentatie of andere leningen. Via rente.nl kun je eenvoudig berekenen wat je maximaal kunt lenen en diverse kredietverstrekkers met elkaar vergelijken. Wat jouw maximale lening kan zijn, heb je bij ons zo uitgezocht. Maar welke lening is het beste voor jou?

maximale lening

Welke lening kan ik het beste kiezen?

Je wilt een maximale lening afsluiten, maar weet nog niet precies welke lening het beste voor jou is. Welke lening bij jou past, hangt af van het doel dat je voor ogen hebt met het geld. Wil je een nieuwe auto of keuken aanschaffen? Dan kun je het beste kiezen voor een persoonlijke lening. Hierbij weet je precies hoeveel je betaalt, daar je in een keer het bedrag tegen een vaste rente leent. Wil je voor een langere periode extra geld beschikbaar hebben? Kies dan voor een doorlopend krediet. Je bepaalt dan zelf hoeveel je opneemt en wanneer.
Bij een lening voor een eenmalige grote aankoop, raden wij altijd aan een lening met een korte looptijd te kiezen. Zo betaal je minder rente en wordt de lening niet nog duurder.

maximale lening

Wil je direct weten hoe hoog jouw lening zal zijn? Vergelijk dan de aanbieders via rente.nl en maak een keuze voor de best passende aanbieder voor jouw maximale lening!