Een Excel cursus volgen

Als u vooruit wilt komen op het werk, is één van de beste dingen die u kunt doen het bijspijkeren van uw Excel-vaardigheden. Het volgen van een Excel cursus kan u helpen in aanmerking te komen voor een promotie of een nieuwe baan, en het kan u productiever en efficiënter maken in uw huidige functie.

Waarom Excel?

Excel is een krachtig hulpmiddel dat kan worden gebruikt voor alles van het bijhouden van voorraden tot het maken van complexe financiële modellen. Maar zelfs als u het alleen gebruikt voor basisgegevens invoer en -analyse, kan het leren van alle ins en outs van het programma u een grote voorsprong geven op uw werk. Dus als u uw carrièrevooruitzichten wilt verbeteren, is een Excel cursus doen een goed begin. Met een beetje tijd en moeite, kunt u dit beheersen dit essentiële zakelijke instrument en maak jezelf klaar voor succes.

Cursussen

Er bestaan verschillende soorten cursussen die je kunt volgen. Op Learnit vind je er meerdere waaruit je kunt kiezen:

  • Excel basis: Als u nieuw bent met Excel, leert u in deze cursus van de basisbeginselen van het gebruik van het programma. U leert spreadsheets maken en opmaken, gegevens invoeren en bewerken, en enkele van de populairste functies gebruiken.
  • Excel voor gevorderden: Deze cursus behandelt meer geavanceerde onderwerpen zoals formules en functies, draaitabellen, en grafieken en diagrammen. Het bevat ook voorbeelden uit de praktijk, zodat u kunt zien hoe deze concepten kunnen worden toegepast op de werkplek.
  • Excel voor gevorderden: Als je Excel echt onder de knie wilt krijgen, behandelt deze uitgebreide cursus alles van macro’s en VBA-programmering tot financiële analyse en modellering.

Welke cursus kies jij?